Spanpixel

Litemax skräddarsyr displaystorleken i sin produktserie Spanpixel. En standard LCD panel kapas till önskad höjd och i vissa fall även bredd. Bakgrundsbelysningen designas efter önskad ljusstyrka. MTBF upp till 100,000 timmar. Det finns en mängd standardprodukter i sortimentet, i listan bredvid finns en översikt. På Litemax hemsida finns datablad och manualer att ladda ner. Kontakta oss för mer information samt pris och leveransuppgifter.

ART.NR: Spanpixel

Finns i kategorierna:

Läs mer

Durapixel

Med mer än 15 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av ljusstarka skärmar i egen regi har Litemax blivit marknadsledande på området. Designade för 24/7 drift med en MTBF på upp till 100,000 timmar är de ideala för digitala skyltar i både inom och utomhusmiljö. Välj rena LVDS displayelement eller fullt kapslade monitorer med VGA/DVI/HDMI/DP interface och touch.

ART.NR: Durapixel

Finns i kategorierna:

Läs mer

Navpixel

Litemax produktserie Navpixel är bildskärmar för marina applikationer, designade enligt IEC60945 BV marine och IACS-E10. Samtliga har optiskt limmat antireflex eller pekglas, brett inspänningsområde och IP65 vattentät front.

ART.NR: Navpixel

Finns i kategorierna:

Läs mer