ACTE Solutions - experter på inbyggda system och konnektivitet

Vi har ambitionen att vara ett stöd och genväg för svensk industri i den pågående digitaliseringen och uppkopplingen av produkter.
Vi levererar tjänster, standard och skräddarsydda lösningar inom inbyggda system, uppkoppling och insamling av data.

Vårt mål är att vara en långsiktig partner som hjälper våra kunder att öka sin konkurrenskraft på marknaden. Vi går igenom med kunden om vilka utmaningar de har och vad de vill uppnå och vilka fördelar som kan tillföras för kundens behov av att utvecklas till en lönsam och konkurrenskraftig lösning. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska kunnande med ett brinnande intresse och noga utvalda leverantörer/samarbetspartners för att ta fram den optimala lösningen.

Distribution - Kunskap - Integration - Erbjudande

Distribution - har genom åren gett oss en lång erfarenhet och kunskap om branscher och marknad där vi arbetar med världsledande leverantörer.

Kunskap – den kunskap vi har samlat på oss under dessa år har gett oss en djupare förståelse för våra kunders projekt och behov.

Integration - innebär att vi kan hjälpa till där kunden inte klarar sig med standardprodukter utan också behöver hjälp med anpassningar eller integration av olika slag.

Erbjudande - vi vill ge dig som kund en bättre lösning, "time to market" och lägre total ägandekostnad, TCO (Total Cost of Ownership).

Distribution - Kunskap - Integration - Erbjudande

 

Vår främsta styrka är vår personal

Vår personal som tar ett helhetsansvar och med goda kunskaper och lång erfarenhet får projekt att gå i mål genom goda relationer och långsiktighet i allt vi gör.

Andra fördelar inkluderar

  • Vi har mycket lång erfarenhet av kommunikationslösningar.
  • Vår lokala närvaro gör oss till en stark partner med korta beslutsvägar. Vårt huvudkontor är beläget i Stockholm och produktion och lager i Kungsbacka, Göteborg.
  • Kunniga och erfarna inom våra områden/fokusgrenar.
  • Entreprenörsanda.
  • Världsledande leverantörer/partners.

Våra kunder

Våra kunder är främst OEM-kunder inom elektronikindustrin, industriell automation, transport, medicinteknik, marin, säkerhet och försvar.

Acte arbetar med med lösningar inom branscher för industrin

 

Våra kunder finns inom de flesta branscher inom inbyggda system, uppkoppling, insamling av data och trådlös kommunikation

De flesta branscher genomgår idag digitaliseringsprocesser och behöver anpassningar av inbyggda system, insamling av data och trådlös kommunikation. Utöver traditionella produkter erbjuder vi även molntjänster och kundanpassade IoT-lösningar av hårdvara med uppkoppling av allt från stora infrastruktursystem till enkla nivålarm.

Vi erbjuder ett brett produktsortiment inom våra produktområden; industridatorer, IoT/M2M och sensorer

Embedded: Box PC, Panel PC, Industriella kort, Kompletta bildskärmar, Industriell Ethernet, Rackservrar, Strömförsörjning.
Trådlöst: Antenner, Bluetooth-moduler, GSM/3G/LTE-modulatorer, GPS och GLONASS, ISM-radio, Routrar och terminaler, Wi-Fi, Tillbehör för trådlöst.
Sensorer: Gassensorer, tryckgivare, sensormoduler, utvecklingsmoduler för sensorer.

ACTE Solutions löser dina behov av höga krav på produkter, smarta lösningar, certifiering och regulatorisk kontroll

  • Kontroll av produktion och underhåll av hårdvara inom industriell automation.
  • Navigations- och övervakningsutrustning för fartygs-, transport- och sjöfartsskyddsindustrin.
  • Medicintekniska produkter för sjukhus, vårdcentraler, ambulanser och mobil fältutrustning.
  • Smart City och smarta hem hantering samt övervakning av smarta jordbruk.

 

ACTE ingår i koncernen Lagercrantz Group

Lagercrantz Group - Electronics

ACTE ingår i koncernen Lagercrantz Group, Division International och vi finns i Sverige, Norden och Europa. Lagercrantz Group är en ledande leverantör av värdeskapande teknik med marknadsledande positioner i expansiva nischer.

En värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer. Koncernen består av cirka 70 företag, som alla fokuserar på mervärde i nischer, d.v.s. att erbjuda specifik teknik till specifika kunder på specifika marknader.