Experter på inbyggda system

Kundanpassade lösningar för svensk elektronikindustri

ACTE Solutions är en ledande distributör inom svenska Lagercrantz-koncernen.

Acte har ambitionen att vara ett stöd och genväg för svensk industri att utveckla produkter med bättre funktionalitet och användbarhet med hjälp av ledande tillverkare, tillsammans med våra kunder. Vi hjälper dig att välja rätt teknologi utifrån användningsområde, egenskaper och miljö. Acte kan anpassa standard och skräddarsy lösningar inom inbyggda system och IoT-produkter.

ACTE väljs som partner på grund av vår flexibilitet, kompetens och innovativa lösningar.

Hör av dig med ditt behov!

 

EPC-U3233, kompakt fläktlös embeddeddator

EPC-3233 drivs av en 8:e generationens Intel® Core™ i-serien processor, vilket möjliggör dataintensiv behandling i IoT-edge-applikationer. EPC-U3233 tillhandahåller olika I/O-portar och 3 x M.2-expansionsplatser för att snabbt driftsätta olika multifunktionella AIoT-applikationer. Datorn är CE-certifierad (RED) och IEC EMC-certifierad.

Läs mer om EPC-3233

ARK-3532B (C och D)

ARK-3532-datorn är en högpresterande, multifunktionell lösning som utnyttjar den kraftfulla 10:e gen. Intel® Xeon® W- och Core™ i-processorer och ger olika I/O-gångar för upp till tjugotre enheter. Dessutom har ARK-3532 fyra PCIe/ PCI-kortplatser som stöder GPU, datainsamling och kommunikationskort.
Denna integrerade lösning för maskinvara/programvara möjliggör fjärrhantering och förbättrar den totala utrustningens effektivitet via Advantechs Industrial App DeviceOn/iEdge. ARK-3532 uppfyller olika automatiseringskrav främst till applikationer som maskinseende, fabriksautomation och trafikövervakning.
Läs mer om ARK-3532-datorn

AI Truck Safety Kit

VIA Mobile360 AI Forklift Safety Kit förhindrar olyckor och undvik skador på värdefullt gods och utrustning med VIA Mobile360 AI Forklift Safety Kit. Med en rik visuell intelligens och smarta detekteringsfunktioner gör säkerhetspaketet det möjligt för operatörer att säkert manövrera sina fordon i de mest krävande lagermiljöerna genom att leverera varningar i realtid när de upptäcker potentiella faror. Dess sofistikerade DMS (Driver Monitoring System) ökar säkerheten ytterligare genom att upptäcka om föraren är trött, distraherad eller andra beteenden som att använda telefonen
Läs mer om VIA Mobile360 AI Forklift Safety Kit

Full-HD PCAP Multi-Touch fläktlös och öppen ramskärm

OFM15W00/OFM21W00-serien gör underhåll och installation enkel, genom sin öppna ramarkitektur, vilket ger mer flexibilitet och utrymme för anpassning eftersom den enkelt kan integreras i olika datorsystem.

Mer information om OFM-15W00-OFM-21W00

FPM-212 (15, 17och 19")

12–19 tums XGA-industrimonitorer med resistiv touchkontroll, direkt HDMI-, DP- och VGA-portar. FPM-200-serien är en bildskärm i industriell kvalitet med eleganta, enkla linjer och en riktigt platt pekskärm. FPM-200-serien är utrustad med hållbar resistiv beröringskontroll och en IP66-klassad frontram och är utformad för intuitiv drift i industriella miljöer som smarta displayapplikationer för fabriks- och maskinautomatisering.
Mer om FPM-200-serien

ARCDIS-serien, industriell skärm

ARCDIS-serien är en serie robusta industriella skärmar som är perfekt utformad för datavisning och drift. Den är konstruerad av aluminiumgjutningshölje med platt ram för att presentera ett robust men också modernt utseende. Dessutom finns den i alla storlekar från 7" till 23,8" för att passa i all utrustning och applikationer, särskilt för smart fabrik och kringutrustning.
Mer om ARCDIS-serien
The Litemax IPPS series is a fanless Passenger Information System, It features stretched LCD display, with high brightness.
Mer om IPPS-serien
ARC Series Ruggedized Touch Monitors Available in 10.1” to 21.5” sizes: waterproof, dustproof, shockproof, and thermally resilient.
Mer om ARC-serien
DI-1100 High-Performance Power-Saving Rugged Industrial Computer
Equipped with Intel™ Core Whiskey Lake-U CPUs providing high-performance and ultra-low power consumption.
Mer om DI-1100-serien
Industrial-Grade SPC Series Rugged PCs for Painless Entry into IIoT Market
This series offers significant improvement in water resistance and structure.
Mer om SPC-serien
new module design based on Sitara AM243x microcontroller and AM64xx processor
Mer om the TQMaX4XxL-serien
Mini ITX Motherboard, 11th Gen Intel® Core™ SoC i7/i5/i3 & Celeron BGA Processor
Mer om EMX-TGLP
Rugged Control HMI with 8th Gen. Intel Core i3/i5 processors
Mer om ARCHMI-8xxB serien
AC/DC Power Supply for medical, household and industrial applications
Mer om TMW-serien

e-navigation

NavBox - anpassad och marincerifierad box-PC, en driftsäker och kompetent datorkraft.
Mer om NavBox

Automation och digitalisering av fastigheter

Få full kontroll över fastigheter och möjlighet till driftoptimering, övervakning, energiuppföljning, styrning och mätning.
Se mer om automation och digitalisering!

Kommunikationstavla – AGERA 22

Ny informationspanel till flerfamiljsbostäder från Aptus.
Läs mer om AGERA 22

Partners

Partnerskap med specialistkompetens inom Embedded, M2M, IoT och Industri 4.0. Tillsammans skapar vi den helhetslösning som tillgodoser kundernas strategier och behov.

Se mer...

Vi finns inom er bransch

Vi har tillgång till, och en god kännedom om marknadens bästa produkter och lösningar för en mängd olika segment.
Se mer om branscher ...

Tjänster

ACTE erbjuder kundanpassningar samt ett antal tjänster för hårdvaru- och mjukvarutillämpningar för att hitta den optimala hårdvarulösningen.
Se mer...

Kontakta oss

ACTEs team hjälper till med att svara på dina frågor om våra tjänster, lösningar och produkter.
Se mer...