Experter på inbyggda system

Kundanpassade lösningar för svensk elektronikindustri

ACTE Solutions är en ledande distributör inom svenska Lagercrantz-koncernen.

Acte har ambitionen att vara ett stöd och genväg för svensk industri att utveckla produkter med bättre funktionalitet och användbarhet med hjälp av ledande tillverkare, tillsammans med våra kunder. Vi hjälper dig att välja rätt teknologi utifrån användningsområde, egenskaper och miljö. Acte kan anpassa standard och skräddarsy lösningar inom inbyggda system och IoT-produkter.

ACTE väljs som partner på grund av vår flexibilitet, kompetens och innovativa lösningar.

Hör av dig med ditt behov!

 

Panel Kit

Avalues Panel Kit är utvecklade för att möta de mest mångsidiga mekaniska designkraven för olika applikationer. Tack vare den enkla kombinationen med enkortsdatorer och inbyggda system passar dessa panelsatser perfekt i användningsområden med olika anpassningskrav. Att använda Panel Kit förenklar produktutveckling och minskar också avsevärt monterings-, testnings- och utvecklingstiden. De kan även användas för reparation av befintliga pekskärmslösningar vid skador på displaypanelen eller pekskärmsfunktionerna.

Läs mer om Avalues Panel Kit

Ny robust datorserie, AVS-52x

APLEX nya AVS-52X-serien bygger på 9:e generationens Intel Core i7/i5/i3-processorer, med stöd för upp till 64 GB RAM-minne.
I serien finns det möjlighet att integrera ett grafikkort i lösningen, vilket gör den till en förstklassig dator med mycket bra prestanda och grafisk kunna stödja alla funktioner i AI-baserade applikationer. Hög flexibilitet och utbyggbarhet för I/O-gränssnitt.
Läs mer om AVS-52X-serien

Nya ljusstarka displayer

Cincoze utökar sin nya displayserie CRYSTAL med 15.6", 21.5" och 24" i 16:9 format. En mycket robust design för industriella tillämpningar. Hög effektivitet med full HD, 1980x1080 och fullt läsbar i solljus gör Cincozes CRYSTAL–serie idealisk för HMI-applikationer utomhus.
De kan kombineras med datormodulerna (P2000- och P1000-serien) som finns med I/O-gränssnitt som GbE LAN, USB 3.0, VGA och DisplayPort. Den inbyggda Mini PCIe-kortplatsen kan användas för trådlösa kommunikationsmoduler som WiFi, 5G, LTE och GPS.
Läs mer om ljusstark & robust displaydesign

Fläktlös IP65-dator för fordon och järnväg

TS-207 är idealisk för utomhusapplikationer i tuffa miljöer. Med kraftfulla 11:e Gen Intel-processor (TigerLake) är TS-207 perfekt för Edge AI- och 4K NRV-applikationer. Datorn har en fläktlös design som klarar ett brett temperaturspann på -40°C~70°C. Detta i en IP65-kapsling som skyddar enheten från skador orsakade av vatten och damm.

Mer information om TS-207

9-i-1-antenn

Denna lätta 9-i-1-antenn (2J6B86JBCFf-B16J) är designad för accelererad 5GNR-, WiFi-6E 2.4/5.0/6.0 och GNSS-band som arbetar inom 617MHz–7125MHz frekvenser. Denna antenn är #1-valet för nästa generations mobila tjänster där prestanda och tillförlitlighet är kritiska, som medicinteknik, kollektivtrafik, bilindustri och industriell automation. Denna antenn finns i olika kombinationer för att möta olika applikationsbehov.
Mer om 9-i-1-antennen 2J6B86JBCFf-B16J

Nya kraftmoduler TTP40 &65

TPP40E & TPP 65E är en uppsättning inkapslade AC/DC-moduler som kommer i PCB- och chassimonterade versioner. De har ett förstärkt dubbelt I/O-isoleringssystem enligt senaste medicinska säkerhetsstandarder (60601-1, 3:e utgåvan, 2 x MOPP). Läckströmmen är under 100μA och gör enheterna lämpliga för BF (Body floating) applikationer. Den utmärkta effektiviteten på upp till 94% tillåter en kompakt design (4,3” x 2,2” för chassimontering och 3,2” x 2,2” för PCB-montering). Drifttemperaturområdet är -40°C till +80°C med neddragning över 60°C. EMC-egenskapen är avsedd för applikationer inom industriella och medicinska områden.
Mer om kraftmodulerna TTP40 &65
The Litemax IPPS series is a fanless Passenger Information System, It features stretched LCD display, with high brightness.
Mer om IPPS-serien
ARC Series Ruggedized Touch Monitors Available in 10.1” to 21.5” sizes: waterproof, dustproof, shockproof, and thermally resilient.
Mer om ARC-serien
DI-1100 High-Performance Power-Saving Rugged Industrial Computer
Equipped with Intel™ Core Whiskey Lake-U CPUs providing high-performance and ultra-low power consumption.
Mer om DI-1100-serien
Smart manufacturing, creating a license for the future.
8,4” TFT LCD 1600 nits LED backlight, 1024 x 768
Mer om LiteMax 0848-T
ERX-W480P, a Micro ATX motherboard with 10th Gen Intel® Xeon® W-1200 Series (Workstation)/ Intel® CoreTM/ Pentium®/ Celeron ® Processor SoC Embedded Industrial motherboards.
Mer om the Moderkortet ERX-W480P
Mini ITX Motherboard, 11th Gen Intel® Core™ SoC i7/i5/i3 & Celeron BGA Processor
Mer om EMX-TGLP
Rugged Control HMI with 8th Gen. Intel Core i3/i5 processors
Mer om ARCHMI-8xxB serien
AC/DC Power Supply for medical, household and industrial applications
Mer om TMW-serien

e-navigation

NavBox - anpassad och marincerifierad box-PC, en driftsäker och kompetent datorkraft.
Mer om NavBox

Automation och digitalisering av fastigheter

Få full kontroll över fastigheter och möjlighet till driftoptimering, övervakning, energiuppföljning, styrning och mätning.
Se mer om automation och digitalisering!

Kommunikationstavla – AGERA 22

Ny informationspanel till flerfamiljsbostäder från Aptus.
Läs mer om AGERA 22

Partners

Partnerskap med specialistkompetens inom Embedded, M2M, IoT och Industri 4.0. Tillsammans skapar vi den helhetslösning som tillgodoser kundernas strategier och behov.

Se mer...

Vi finns inom er bransch

Vi har tillgång till, och en god kännedom om marknadens bästa produkter och lösningar för en mängd olika segment.
Se mer om branscher ...

Tjänster

ACTE erbjuder kundanpassningar samt ett antal tjänster för hårdvaru- och mjukvarutillämpningar för att hitta den optimala hårdvarulösningen.
Se mer...

Kontakta oss

ACTEs team hjälper till med att svara på dina frågor om våra tjänster, lösningar och produkter.
Se mer...