Experter på inbyggda system

Kundanpassade lösningar för svensk elektronikindustri

ACTE Solutions är en ledande distributör inom svenska Lagercrantz-koncernen.
Acte har ambitionen att vara ett stöd och genväg för svensk industri att utveckla produkter med bättre funktionalitet och användbarhet med hjälp av ledande tillverkare, tillsammans med våra kunder. Vi hjälper dig att välja rätt teknologi utifrån användningsområde, egenskaper och miljö. Acte kan anpassa standard och skräddarsy lösningar inom inbyggda system och IoT-produkter.

ACTE väljs som partner på grund av vår flexibilitet, kompetens och innovativa lösningar.
Hör av dig med ditt behov!

Är ni redo för avvecklingen av 3G (2023) och 2G (2025)?

Samtidigt som man bygger ut 5G-nätet och moderniserar 4G-nätet så avvecklas också de gamla 3G/2G-näten. För att underlätta utbytet av produkter som utnyttjar 3G/2G har vi på Acte sammanställt alternativ för dig som snabbt och enkelt vill komma i gång med senare tekniker

Kom snabbt igång med 4G/5G!

HELIO, APLEX helt ny HMI-serie för den smarta fabriken

Den drivs av Intel Tiger Lake 11:e generationens Core i3 och i5, vilket ger hög prestanda och snabb grafisk bearbetningsförmåga. Den stöder solljus läsbar lösning för en arbetssmiljö I starkt solljus, inklusive hög ljusstyrka, AG/AR-beläggning (tillval), optisk bindning och automatisk avbländning.
Läs mer om APLEX HELIO-serien!

CO-100/P2000-serien passar alla maskiner

CO-100-serien är öppna ramdisplaymoduler med robusta funktioner i en exklusiv justerbar design för enkel montering i kapslingar av olika material och tjocklekar för industriella applikationer som automationsmaskiner och kiosker.
Läs mer om CO-100/P2000-serien!

En dator, två syften!

På egen hand, en ultratunn embeddeddator. lämplig för installation i trånga utrymmen för långsiktiga, oavbrutna datoruppgifter. Genom att lägga till en displaymodul med Cincozes CDS-teknik blir det en panel-PC.
Mer om Cincozes P1201-serien.

Panel PC och monitor för medicinska applikationer

HID-2138, medicinsk panel PC, och HID-2100, monitor med pekfunktion, speciellt för medicinska- och hälsovårdsapplikationer
Mer om HID-2138 och HID2100.

ASUS PE3000G för IOT

Branschens första AI-system med Mobile PCI Express-modul stödjer både NVIDIA eller Intel MXM GPU:er, i en robust, fläktlös design.
Mer om PE3000G

Nytt sensorprogram från ACTE Solutions!

Sensorer för detektering av aktuell status i omgivande miljö och produkter I vårt sensorutbud har vi sensorer för detektering av multipla gaser och lufttrycksskillnader. Vi kan mäta CO (Koloxid), CO2 (Koldioxid), VOC (Volatile Organic Compounds), (Flyktiga Organiska Föreningar), fukt, temperatur, tryck, tryckskillnad (different pressure), flöde, gassensorer, flamsensorer (Flammable) med detektering av upp till 18 olika gasämnen, formaldehydsensorer.
Våra gassensorer klarar av att detektera allt från en gas upp till 18 olika gasföreningar i samma sensor, beroende på fabrikat. Finns i ett flertal utföranden.
Se vårt utbud av gassensorer!
Våra trycksensorer klarar av att detektera olika tryck, tryckskillnader och flöde. Vi har ett flertal olika utföranden och monteringsmöjligheter, där vi kan anpassa sensorn efter applikation och funktion.
Se vårt utbud av trycksensorer
För att enkelt kunna utvärdera och testa vårt sensorutbud finns det färdiga utvecklingsmoduler från våra tillverkare. Dessa kan integreras i den tilltänkta applikationen och testa sensorns funktioner och mätområde.
Se våra utvecklingsmoduler
Från våra tillverkare finns ett stort utbud av sensormoduler där sensorelementet ingår i en komplett lösning som är kalibrerad och uppfyller certifieringar inom IEC-standarden. Finns med olika utgångar, analog eller digital utgång.
Se vårt utbud av sensormoduler
En ny kompakt maskin Vision Box PC för automatiserad inspektion
Mer om AVS-320
20 Watt DC/DC-omvandlare i ett 1"x1" metallkapsel för tillämpningar inom järnvägen i tuffa miljöer.
Mer om THN 20WIR
DX-1200 en högpresterande och kompakt embeddeddator för industriell automation.
Mer om DX-1200
Panel PC med multitouch, öppen ram och RockChip RK3568.
Mer om OFT-xxWR2-serien
SMARC 2.1-modul med Intel Atom-processorer® x7000E-serien, Intel Core™ i3-processorer och Intel® processorer N-serien
Mer om TQMxE41S
11: e gen. Intel® Core™ SoC i7 / i5 / i3 & Celeron BGA-processor tunn Mini ITX moderkort.
Mer om EMX-TGLC
Kostnadseffektiv HMI, ARMPAC-6B, med ultralåg effekt och hög datorprestanda.
Mer om ARMPAC-6B-serien
Panel PC- och displaylösning i rostfritt stål. PhanTAM-serien förbättrar övergripande funktioner, särskilt i hygienisk design.
Mer om APLEX PhanTAM-serien!

e-navigation

NavBox - anpassad och marincerifierad box-PC, en driftsäker och kompetent datorkraft.
Mer om NavBox

Automation och digitalisering av fastigheter

Få full kontroll över fastigheter och möjlighet till driftoptimering, övervakning, energiuppföljning, styrning och mätning.
Se mer om automation och digitalisering!

Kommunikationstavla – AGERA 22

Ny informationspanel till flerfamiljsbostäder från Aptus.
Läs mer om AGERA 22

Partners

Partnerskap med specialistkompetens inom Embedded, M2M, IoT och Industri 4.0. Tillsammans skapar vi den helhetslösning som tillgodoser kundernas strategier och behov.

Se mer...

Vi finns inom er bransch

Vi har tillgång till, och en god kännedom om marknadens bästa produkter och lösningar för en mängd olika segment.
Se mer om branscher ...

Tjänster

ACTE erbjuder kundanpassningar samt ett antal tjänster för hårdvaru- och mjukvarutillämpningar för att hitta den optimala hårdvarulösningen.
Se mer...

Kontakta oss

ACTEs team hjälper till med att svara på dina frågor om våra tjänster, lösningar och produkter.
Se mer...