Experter på inbyggda system

Kundanpassade lösningar för svensk elektronikindustri

ACTE Solutions är en ledande distributör inom svenska Lagercrantz-koncernen.

Acte har ambitionen att vara ett stöd och genväg för svensk industri att utveckla produkter med bättre funktionalitet och användbarhet med hjälp av ledande tillverkare, tillsammans med våra kunder. Vi hjälper dig att välja rätt teknologi utifrån användningsområde, egenskaper och miljö. Acte kan anpassa standard och skräddarsy lösningar inom inbyggda system och IoT-produkter.

ACTE väljs som partner på grund av vår flexibilitet, kompetens och innovativa lösningar.
Hör av dig med ditt behov!

Nytt sensorprogram från ACTE Solutions!

Sensorer för detektering av aktuell status i omgivande miljö och produkter I vårt sensorutbud har vi sensorer för detektering av multipla gaser och lufttrycksskillnader. Vi kan mäta CO (Koloxid), CO2 (Koldioxid), VOC (Volatile Organic Compounds), (Flyktiga Organiska Föreningar), fukt, temperatur, tryck, tryckskillnad (different pressure), flöde, gassensorer, flamsensorer (Flammable) med detektering av upp till 18 olika gasämnen, formaldehydsensorer.
Se vårt breda sortiment av sensorer

Gassensorer

Våra gassensorer klarar av att detektera allt från en gas upp till 18 olika gasföreningar i samma sensor, beroende på fabrikat. Finns i ett flertal utföranden.

Se vårt utbud av gassensorer!

Trycksensorer

Våra trycksensorer klarar av att detektera olika tryck, tryckskillnader och flöde. Vi har ett flertal olika utföranden och monteringsmöjligheter, där vi kan anpassa sensorn efter applikation och funktion.

Se vårt utbud av trycksensorer

Utvecklingsmoduler

För att enkelt kunna utvärdera och testa vårt sensorutbud finns det färdiga utvecklingsmoduler från våra tillverkare. Dessa kan integreras i den tilltänkta applikationen och testa sensorns funktioner och mätområde.
Se vårt utbud av utvecklingsmoduler

Panel Kit

Avalues Panel Kit är utvecklade för att möta de mest mångsidiga mekaniska designkraven för olika applikationer. Tack vare den enkla kombinationen med enkortsdatorer och inbyggda system passar dessa panelsatser perfekt i användningsområden med olika anpassningskrav. Att använda Panel Kit förenklar produktutveckling och minskar också avsevärt monterings-, testnings- och utvecklingstiden.
Läs mer om Avalues Panel Kit.

Sensormoduler

Från våra tillverkare finns ett stort utbud av sensormoduler där sensorelementet ingår i en komplett lösning som är kalibrerad och uppfyller certifieringar inom IEC-standarden. Finns med olika utgångar, analog eller digital utgång.
Se vårt utbud av sensormoduler

Nya ljusstarka displayer

Cincozes displayserie CRYSTAL är en mycket robust design för industriella tillämpningar. Hög effektivitet med full HD, 1980x1080 och fullt läsbar i solljus gör Cincozes CRYSTAL–serie idealisk för HMI-applikationer utomhus. De kan kombineras med datormodulerna (P2000- och P1000-serien) som finns med I/O-gränssnitt som GbE LAN, USB 3.0, VGA och DisplayPort.
Läs mer om ljusstark & robust displaydesign
The Litemax IPPS series is a fanless Passenger Information System, It features stretched LCD display, with high brightness.
Mer om IPPS-serien
ARC Series Ruggedized Touch Monitors Available in 10.1” to 21.5” sizes: waterproof, dustproof, shockproof, and thermally resilient.
Mer om ARC-serien
DI-1100 High-Performance Power-Saving Rugged Industrial Computer
Equipped with Intel™ Core Whiskey Lake-U CPUs providing high-performance and ultra-low power consumption.
Mer om DI-1100-serien
Smart manufacturing, creating a license for the future.
8,4” TFT LCD 1600 nits LED backlight, 1024 x 768
Mer om LiteMax 0848-T
ERX-W480P, a Micro ATX motherboard with 10th Gen Intel® Xeon® W-1200 Series (Workstation)/ Intel® CoreTM/ Pentium®/ Celeron ® Processor SoC Embedded Industrial motherboards.
Mer om the Moderkortet ERX-W480P
Mini ITX Motherboard, 11th Gen Intel® Core™ SoC i7/i5/i3 & Celeron BGA Processor
Mer om EMX-TGLP
Next Generation Flammable Gas Sensor Delivering TrueLELTM
Mer om MPS Flammable Sensor
AC/DC Power Supply for medical, household and industrial applications
Mer om TMW-serien

e-navigation

NavBox - anpassad och marincerifierad box-PC, en driftsäker och kompetent datorkraft.
Mer om NavBox

Automation och digitalisering av fastigheter

Få full kontroll över fastigheter och möjlighet till driftoptimering, övervakning, energiuppföljning, styrning och mätning.
Se mer om automation och digitalisering!

Kommunikationstavla – AGERA 22

Ny informationspanel till flerfamiljsbostäder från Aptus.
Läs mer om AGERA 22

Partners

Partnerskap med specialistkompetens inom Embedded, M2M, IoT och Industri 4.0. Tillsammans skapar vi den helhetslösning som tillgodoser kundernas strategier och behov.

Se mer...

Vi finns inom er bransch

Vi har tillgång till, och en god kännedom om marknadens bästa produkter och lösningar för en mängd olika segment.
Se mer om branscher ...

Tjänster

ACTE erbjuder kundanpassningar samt ett antal tjänster för hårdvaru- och mjukvarutillämpningar för att hitta den optimala hårdvarulösningen.
Se mer...

Kontakta oss

ACTEs team hjälper till med att svara på dina frågor om våra tjänster, lösningar och produkter.
Se mer...