Hårdvara för sjöfarten

Alla enheter är konstruerade och certifierade i enlighet med IMO:s standard. ACTE Solutions erbjuder lösningar för ECDIS och radar samt automation, säkerhet och kommunikationsapplikationer.

I sjöfart det finns en efterfrågan på hårdvara som är konstruerad för att stå emot de mest extrema påfrestningar som uppstår vid havet på grund av väder, vind och grov sjö.

Datorprodukterna är byggda för att fungera 24/7 utan avbrott i situationer där människoliv och stora ekonomiska värden står på spel.

ACTE Solutions erbjuder effektiv, standardiserad och pålitlig hårdvara som tål krävande miljöer i dåligt väder med grov sjö, extrema temperaturer, fukt och vibrationer. Alla enheter är konstruerade och certifierade i enlighet med IMO:s standard. ACTE Solutions erbjuder lösningar för ECDIS och radar samt automation, säkerhet och kommunikationsapplikationer. Den senaste produkten i portföljen för marina applikationer är Capax Marine-321, som är en ultrakompakt fläktlös marindator, testad och godkänd i enlighet med IEC 60945 / DNV.

 • Box PC med Atom E3825
  CAPAX-Marine321

  Kompakt, 12 VDC. IEC 60945 certifierad.

  Passed filters:
  Filter transformed to DataAttr:
  data-data='{"filters":[]}'
 • Marinklassade skärmar 8.4-24"
  Navpixel

  Litemax produktserie Navpixel är bildskärmar för marina applikationer, designade…

  Passed filters:
  Filter transformed to DataAttr:
  data-data='{"filters":[]}'
 • Box PC med 6th Gen i3/i5/i7
  EMS-SKLU-Marine

  EN60945 certifierad med 9 - 36VDC, 6 COM portar varav 4 st 2.5KV isolerade

  Passed filters:
  Filter transformed to DataAttr:
  data-data='{"filters":[]}'