Säkerhetssystem för transportsektorn

Fordonsindustrin drivs av marknadens efterfrågan på enkla och kostnadseffektiva hjälpsystem för föraren. Utvecklingen av autonoma personfordon drivs av tillverkare för att främja autonom körteknik med tillhörande hjälpsystem. Allt för att förenkla för föraren.

Efterfrågan på intelligent systemövervakning efterfrågas för alla fordon. Bilar, tåg, anläggningsmaskiner och truckar står nu i fokus för att få nya tekniska system.

Självkörande fordon har en stor potential i vårt samhälle med automatisk körteknik.

Lika viktigt är att höja säkerheten runt fordon för ett säkert framförande.

Självkörande bil

 

Acte kan erbjuda avancerade lösningar med robusta datorer för automotive applikationer med högt ställda krav på robusthet och hög temperatur tålighet. Inbyggda system med bildhantering (GPU) tillsammans med ett anpassat datorsystem är hjärtat i fordonet. Kamerasystem för att skapa ett 360° bildsystem runt fordonet som hjälp till föraren och möjlighet till autonoma tillämpningar. Ett 360° system kan med fördel installeras för att förebygga personskador på arbetsplatser och undvika skador på människor och fordon.

Robusta datorer md automotiva applikationer, GP3000G

System

För att utföra beräknings- och bildhantering, såväl som AI-modulhantering, används med fördel fläktlösa inbyggda AI-system med inbyggd GPU. De kan även användas för videoinspelning, bildbehandling och dataöverföring. Systemet bör vara IP-klassat för skydd mot vatten och damm, där kamerorna och sensorerna bör vara integrerade med vattentäta M12-kontakter. Stöd för CAN-buss kommunikationsprotokoll för fordon, allt för att säkerställa flexibilitet till fordonets dator.

Lösning

Tillsammans med våra kunder kan vi med hjälp av våra leverantörer tillhandahålla en skräddarsydd lösning med rätt specifikation för den utpekade uppgiften och säkerhetsställa att funktionaliteten blir optimal för fordonet.

Relaterade produkter

GP-3000-series - Dual Full-length GPU Expandable Computer

GP-3000-series - Dual Full-length GPU Expandable Computer supporting 9th/8th Gen Intel® Xeon®/Core™ Processor (35W / 65W / 80W).

PE3000G - Rugged fanless edge AI computer

PE3000G - Rugged fanless edge AI computer supporting NVIDIA® or Intel® MXM GPU and 12th Gen Intel® Core™ processor.