Kundanpassade del- och helhetslösningar

ACTE, din lösningspartner för inbyggda system.

Utöver att erbjuda ett brett sortiment av produkter vill vi på ACTE även stötta dig som kund i de lägen som kräver lite extra. Kanske behöver du en specialanpassad produkt, hjälp med mjukvaruhantering eller montering innan leverans?

Kundanpassade lösningar, ACTE Solutions

Vi på Acte strävar efter att hjälpa teknikutvecklingen inom svensk industri. Oavsett vad den tekniska utmaningen är så vill vi vara en samarbetspartner och ett stöd till ditt projekt.

Kundanpassade lösningar –>

Transportlösningar

System med intelligent system-övervakning. Övervakning av fordonsflottorna med trafik-övervakning för planering och effektivisering. System för fordonsstatus, av drift- och underhåll.

Transportsektorn –>

HMI (Human Machine Interface)

HMI-enheter samlar in data och bearbetar  informationen för ett mer effektivt och produktivt system. Molnapplikationer och intelligent tillverkning, gör fabrikshantering och produktionsbeslut mer beroende av visualiserade kontrollplattformar.

HMI –>

IoT-lösningar

Inventera Er IoT-utrustning och säkerställ att utrustningen kommer att fungera utan 2G och 3G. För att underlätta utbytet av 3G/2G-produkter har vi på Acte sammanställt alternativ för dig som snabbt och enkelt vill komma i gång med senare tekniker.

Avvecklingen av 2G och 3G –>

Sensorprogram

Sensorer kommunicerar aktuell status för att på ett tidigt stadium detektera förändringar i vår miljö eller produktstatus. Förebyggande av service underhåll på en maskin där man tidigt kan känna av förändringar eller läckage. 

Sensorer->

Fastighetsautomation

Fastighetsautomationen blir allt viktigare för en ökad energieffektivisering. Det kan även vara ekonomiskt fördelaktigt att kunna styra och övervaka flera fastigheter från samma plats.

Fastighetsautomation–>