OM ACTE

ACTE Solutions vill ge dig som kund möjlighet att skapa nya affärsidéer genom att tillhandahålla kunskap om de senaste tekniker och produkter inom vår marknad, i kombination med, att vi adderar värde genom tjänster och lösningar, både standard och mer specialanpassade.

ACTE Solutions har genom åren utvecklas från att vara en ren distributör av elektronikkomponenter till att erbjuda specialistkompetens inom industridatorer och trådlös kommunikation som kundanpassning av produkt- och systemlösningar och kommunikationslösningar inom IoT/M2M.

Mervärdet tillförs genom specialistkunskap, teknisk utveckling, kundanpassning, produkter från ledande leverantörer, vår och produkternas lokala närvaro med huvudkontor i Stockholm, produktion och lager i Göteborg och lager i Norrköping.

Vi finns främst i de branscher där kunderna ställer höga krav på produkter och lösningar, certifiering och myndighetskontroll. Exempel är kontroll av produktion och underhåll av hårdvara inom industriautomation, navigerings- och övervakningsutrustning för fartygs-, transport-, och säkerhetsbranschen och medicinteknisk utrustning inom sjukvården m.m. Inom kommunikation erbjuder vi förutom traditionella produkter för trådlös kommunikation, M2M, även molntjänster och kundanpassade IoT-lösningar av hårdvara genom vårt varumärke, ACTE Connect tillsammans med tillbörliga partners.

Våra kunder är främst OEM-kunder inom elektronikbranscherna industriautomation, transport, medicin, marint, säkerhet och militärt.

Produktområden är industridatorer och IoT/M2M, där vi kan erbjuda box PC, panel PC, kort, displayer, industriell ethernet, rackservrar, kraft och tillbehör för industridatorer, antenner, Bluetooth-moduler, GSM/3G/LTE-moduler, GPS och GLONASS, ISM-radio, routrar och terminaler, WiFi och tillbehör för trådlöst.

ACTE ingår i koncernen Lagercrantz Group, Division Electronics och vi finns i Sverige, Norden och Europa.

 

Om Lagercrantz Group

Lagercrantz Group är en ledande leverantör av värdeskapande teknik med marknadsledande positioner i expansiva nischer.

En värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer. Koncernen består av cirka 45 företag, som alla fokuserar på mervärde i nischer, d v s att erbjuda specifik teknik till specifika kunder på specifika marknader.