Säkerhetssystem av robust konstruktion och systemredundans

I konstruktion av säkerhetssystem spelare datorer en allt större roll där prestanda, tillförlitlighet, effektivitet och formfaktor är viktiga delar.

ACTE Solutions erbjuder ett urval av robusta, fläktlösa, lågeffekts och flexibla Box-PC och Panel-PC som är lättplacerade inomhus såväl som utomhus. Plattformens tillförlitlighet och dataintegritet är av största vikt i dessa områden och kräver robust konstruktion och systemredundans.

Av säkerhetsskäl och i säkerhetskritiska applikationer kan ACTE Solutions erbjuda varaktig 24/7-tillförlitlighet genom sin välbeprövade hårdvara. Typiska tillämpningar är passerkontroll i högriskområden, videoövervakning, gränskontroll, fastighets- och butiksövervakning, områdesbevakning, vägtullsystem, övervakning av offentliga och privata infrastrukturer m.m. Produkterna har brett sortiment av kommunikationsportar som PoE, RS232/422/485, CAN-bus, Gbit-LAN, Bluetooth m.fl.

En ACTE Solutions-lösning är framtagen av ett team av experter som kan anpassa och genomföra en kombination av tillvalsutrustning och funktioner för att möta hela din specifikation.

 • Ny Router familj 3G/LTE/ Wlan
  TK500-Serien

  Den nya TK500 Basic Line industriell Router är en professionella serie av routra…

  Passed filters:
  Filter transformed to DataAttr:
  data-data='{"filters":[]}'
 • Smart spårningsenhet
  Lommy Capture

  GPS-tracker för övervakning och stöldskydd av släpvagnar, husvagnar och mycket m…

  Passed filters:
  Filter transformed to DataAttr:
  data-data='{"filters":[]}'
 • Spåra dina tillgångar
  Lommy Eye

  Se var din bil, båt eller dina andra tillgångar befinner sig någonstans.

  Passed filters:
  Filter transformed to DataAttr:
  data-data='{"filters":[]}'