EVENEMANG

Evenemang under år 2018:

 

Kom och träffa oss på Persontrafiksmässan i Älvsjö den 22-24 oktober monter nr: C06:28


Vi ställer ut tillsammans med HiQ för att berätta om vårt erbjudande till transportsektorn. I montern kommer vi att visa upp vår lösning inom Passenger Information System (PIS) som, under nästa år, kommer att monteras in i tåg på den svenska marknaden.
Vårt erbjudande inom transportsektorn är främst hårdvara för Multimedia Entertainment System (MES) och Passenger Information System (PIS) och Network Video Recorders (NVR) bestående av produkter som specialskurna bildskärmar, panel-PC, box-PC och konnektivitet. Vi erbjuder certifierade produkter enligt de krav som ställs inom transport: E-certifikat, EN45545, EN50155.
ACTE Solutions ger dig som kund möjlighet att skapa nya affärsidéer genom att tillhandahålla kunskap om de senaste tekniker och produkter inom olika marknader, i kombination med, att vi adderar värde genom tjänster och lösningar, både standard och mer specialanpassade.
En engagerad partner som hjälper er att ta fram lösningen som är rätt för just er, oavsett om den viktigaste aspekten är kostnad, tid eller komplexitet.

 

Persontrafiksmässan

Persontrafik är en av Europas absolut viktigaste mötesplatser för alla verksamma inom kollektivtrafikbranschen. Syftet är att erbjuda attraktiva, miljövänliga och kundanpassade lösningar med resenären i centrum. I år förstärks det nordiska fokuset ytterligare genom att de båda konferenserna Nordiskt Lokaltrafikmöte och InformNorden samarrangeras med Persontrafik.
Mässans öppettider
Måndag 10.00-17.00 │Tisdag 10.00-18.00 │Onsdag 10.00-17.00

Seminiarieprogrammets öppettider
Måndag 10.00-17.00 │Tisdag 09.00-17.00 │Onsdag 09.00-15.00

Här hittar du allt du behöver veta inför ditt besök till Persontrafik på Stockholmsmässan i Älvsjö. Öppettider och entrépriser, hotellerbjudande för besökare, hitta till mässan, Stockholmsmässans app, parkeringsplatser, restauranger, service och tillgänglighet på plats.

 

EVENEMANG 2017

EMBEDDED CONFERENCE SCANDINAVIA

Välkommen till ECS den 7-8 november 2017!
- DEN STÖRSTA EMBEDDEDKONFERENSEN I EUROPA

 ECS 2017, Kistamässan. Stockholm

DATUM & TID ECS 2017: 7-8 november

PLATS: Kistamässan, Stockholm

Oss hittar du i monter nr 74

Embedded Conference Scandinavia, ECS, är en två-dagars konferens och mässa, med ledande svenska och internationella företag som har vuxit varje år sedan starten 2006 och utvecklats till ett av de ledande internationella arrangemang som kan erbjuda en konferens i världsklass, en kompakt utställning med de ledande företagen och den senaste teknologin, uppskattade sociala aktiviteter och det årliga Swedish Embedded Award.

Föranmäl dig!
Att besöka ECS och gå på konferenspassen är kostnadsfritt, men vi ber alla deltagare att anmäla sig på förhand. Skriv ut din namnskylt innan du kommer till mässan, plastficka och namnskyltsband får du på plats. Registreringen för ECS 2017 öppnar i september.

Information för besökare
Under denna länk hittar du information om registrering, program (publiceras i september), resa och boende, utställare, sponsorer och om Swedish Embedded Award.

Mer om mässan och vad vi kommer att visa HÄR i mitten av oktober...

 

Elmia Nordic Rail

10-12 oktober 2017

Kom och besök oss! Vi finns i monter B03:10.
Där visar vi några av våra anpassningar för transportbranschen.

Besök oss på mässan Nordic Rail 10-12 oktober, montera B03:10

Om Elmia Nordic Rail:

"Här träffas utställarna som bjuder på de absolut senaste innovationerna. Här ser du spetsteknologi som främjar säkrare, mer ekonomiska och mer hållbara järnvägstransporter. Du träffar leverantörerna som säljer tjänster och produkter som rör järnväg på många olika sätt."

 

 

TEC - THE NETWORKING EVENT FOR THE ELECTRONICS INDUSTRY

Den 28 september 2017 kl 09:00-16:00 arrangeras TEC Lund på Ideon Medicon Village.

Evenemanget innehåller seminarier om nya mönsterkortstekniker, läget på komponentmarknaden samt den senaste tekniken inom elektronikmontering.

Konferensen TEC i Lund, 28 sept.

Höjdpunkter:

  • Mässa med ett flertal elektronikleverantörer på en koncentrerad yta som visar upp sina produkter och tjänster.
  • Förstklassiga tekniska seminarier som presenterar nya studier och innovationer från experter inom elektronikmontering, mönsterkortskonstruktion samt komponenter.
  • Många möjligheter att mingla och prata med kunder och industrikollegor.
  • Lunch och fika ingår.

Oss hittar du vid bord nr 27

Adress: Medicon Village AB, Scheelevägen 2, Lund 
Program
Anmälan
Resa och boende

Mer om konferensen och vad vi kommer att visa fyller vi i HÄR i slutet av augusti..

 

3 maj Aula Medica

IoT Talks Stockholm 2017.

Tele 2 ioT Talks i Stockholm

Delta i den mest inspirerande och underhållande IoT-programmet i Europa, där det första stoppet görs i Stockholm.

Träffa oss där och prata om hur vi kan hjälpa Er att få IoT startat samt den bästa hårdvaran för implementering av dina IoT-lösningar.

Evenemanget pågår under hel dag (9:00 till 17:30) och är gratis.
Kända talare, energigivande och inspirerande utställning och du träffar och skapar ett gediget kontaktnät.

Här finns allt, så detta vill du inte missa!

Plats: Aula Medica
Adress: Nobels väg 6, 171 65 Solna
Hitta hit: Google Maps 

Öppet: kl 9:00-17:30

För mer information!
Anmäl dig idag!