IoT – Internet of Things

IoT-lösningar från ACTE

IoT är något som pågår för fullt men vad innebär det och hur ska man använda det och omsätta det till sin dagliga affärsverksamhet? Kan du utveckla och förädla din befintliga produkt med en IoT-lösning eller har du en helt ny idé för en IoT-applikation? Vi på ACTE kan hjälpa dig med det!

Vad är IoT?

Enkelt uttryckt så handlar IoT (Internet of Things) om att koppla upp ”saker” för att få information. Saker kan t.ex. vara fordon, hus, maskiner, båtar, hissar, gatubelysning, jordbruk, även djur och människor, ja listan kan göras hur lång som helst. Överallt där man vill veta hur ”sakerna” mår, vill man kunna få in den informationen och fatta beslut om vad som skall åtgärdas.

Under åren har vi träffat många företag, stora som små, som har lärt oss mycket om vad som behövs för att hjälpa dem med lösningar som både kan underlätta deras vardag, stärka deras erbjudanden och konkurrenskraft på marknaden. Våra kunders frågor handlar idag, till största del, om hur man kopplar upp sina enheter och på bästa sätt förvandlar all insamlade data till en snabb, flexibel, säker och vinstdrivande lösning.

Konnektivitetsmolnet

Vi hjälper dig med den fungerande uppkopplingen du behöver för kommunikationen av allt från stora infrastruktursystem till enkla nivålarm.

” IoT finns här och nu och växer otroligt fort i alla branscher”


 

Läs hela foldern om IoT!
Du kan ladda ned den i pdf-format här.

IoT-folder i pdf