/media/6773/jonnyhedlund-810-3.jpg

2017-08-16

Johnny Hedlund, ny VD för ACTE Solutions AB

Den 14 augusti tillträder Johnny Hedlund som ny VD för ACTE Solutions AB. Johnny kommer närmast som VD från Waystream AB, som utvecklar och säljer avancerad digital infrastruktur inom fiberbaserade bredbandsnät.

”ACTE Solutions AB har idag en nischad och stark position på marknaden inom industridatorer samt IoT och M2M. Vi ser att det finns betydande potential att fortsätta utveckla ACTE och skapa betydande tillväxt framåt. Johnny, med sin gedigna erfarenhet inom teknikbranschen, har precis rätt profil för att lyckas med uppdraget, och vi har stark tilltro till att han är rätt person för att fortsätta föra ACTE till nästa nivå.

Som VD för ACTE får Johnny ett övergripande ansvar för att säkra och stärka tillväxten framåt.” säger Ulf Gladh koncernchef för divisionen Electronics inom Lagercrantz Group.

”Det känns både roligt och spännande att ta klivet över till ACTE, som är ett mycket intressant bolag med en lång och stark historik. ACTE har, som många, gjort resan från att vara en ren distributör av elektronikkomponenter till att erbjuda specialistkompetens inom kundanpassning av produkt- och systemlösningar för industridatorer och kommunikationslösningar inom IoT/M2M.

Tanken är att vi ska bli ännu tydligare med våra lösningserbjudanden och vilka mervärden det tillför kunderna. Jag kommer inte in med en helt ny vision utan ska tillföra lite nya tankar. Det händer mycket inom det här området idag och det faktum att dagens industri befinner sig i stor förändring med ökad digitalisering, ändrade strukturer och behov skapar fantastiska möjligheter för ACTE att stärka sin position som en ledande leverantör av de mest betydande och progressiva teknikföretagen inom svensk industri” säger Johnny Hedlund.

 

Vänliga hälsningar,

Ulf Gladh

 

Hela pressmeddelandet i pdf